Veiligheid op internet

Niet bang zijn, maar wel veilig internetten

Er wordt bij SeniorWeb Westland regelmatig over dit onderwerp een workshop gegeven. De workshop wordt gegeven in één van de bibliotheken in het Westland.
De cursussen vinden plaats in een informele sfeer, elke les onderbreken we met een koffie-/theepauze. Het aantal cursisten is minimaal vier bij minder dan vier inschrijvingen plaatsen we u op een wachtlijst tot er voldoende inschrijvingen zijn.


De cursuscoördinator informeert u over definitieve plaatsing. Elke cursist krijgt tijdens de les de beschikking over een computer met het besturingssysteem Windows 11.


Uw docent, ondersteund door een assistent, geeft elke cursist voldoende persoonlijke aandacht. De cursisten ontvangen lesmateriaal dat kan bestaan uit een boek en/of eigen materiaal van SeniorWeb. Het lesmateriaal is, tenzij anders aangegeven, bij de kosten van de cursus inbegrepen. Wilt u optimaal profijt hebben van onze cursussen, dan dient u thuis een computer te hebben met Windows 11.

Wij geven onze cursussen op computers met het besturingsprogramma Windows  11 en het Microsoft Office pakket 2020. Daarnaast is het voor de basiscursus en een aantal andere cursussen noodzakelijk dat uw computer thuis een aansluiting op het internet heeft. Onze docenten kunnen u vertellen hoe u kunt zien welk besturingssysteem uw computer thuis heeft.

Kosten € 17,50

De workshop wordt gehouden bij voldoende deelname in een nader te bepalen locatie.
U kunt u deelname doorgeven via het contactformulier.