Cursus Digisterker,

Ook u kunt digitaal sterker worden.

Bibliotheek Westland biedt in samenwerking met SeniorWeb Westland de gratis cursus Digisterker. Werken met de elektronische overheid aan.

De cursus leert u hoe u gebruik maakt van digitale overheidsdiensten, bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de Belastingdienst

De cursus bestaat uit zes modules, die in vier bijeenkomsten worden besproken. De onderwerpen binnen de modules kunnen aangepast worden aan de behoeften van de cursisten. Bijvoorbeeld door nadruk te leggen op onderwerpen die met het zoeken van werk te maken hebben of onderwerpen die te maken hebben met gemeentelijke diensten.

Voordat u gaat deelnemen aan de cursus vindt er een intake gesprek plaats van ca. een half uur.

Hieronder een aantal voorbeelden van modules:
• het aanvragen en gebruiken van DigiD
• het zoeken en vinden van informatie op overheidswebsites
• het aanvragen van bijvoorbeeld een toeslag of het (digitaal) maken van een afspraak
• informatie over het invullen van het Donorregistratieformulier.• het gebruiken van persoonlijke omgevingen van overheidsorganisatie (zoals Mijn toeslagen, werk.nl en MijnOverheid)

Wilt u zich aanmelden voor een van onderstaande cursussen? Neem dan contact op met de klantenservice telefoonnummer 0174-226404 of stuur een e-mail (graag onder vermelding van uw naam en telefoonnummer). U kunt zich ook inschrijven bij een van onze vestigingen.

Is de cursus van uw keuze vol?
U kunt zich op de wachtlijst plaatsen via info@bibliotheekwestland.nl.

Voor adresgegevens bibliotheken Westland klik hier